UW PARTNER VOOR GEGOTEN PRODUCTEN EN ASSEMBLAGE

ALGEMEEN

Nefit Industrial is de industriële toeleverancier van seriegietwerk in wit smeedbaar gietijzer.

Wij kunnen onze gietproducten ruw leveren, maar ook volledig nabewerkt, verspaand, gelast, gecoat, geassembleerd en getest als samengestelde producten.

Een tweede kernactiviteit is de productie en verkoop van fittingen.

Tot onze opdrachtgevers behoren tal van gerenommeerde nationale- en internationale bedrijven in de automobielindustrie, bouwindustrie, verwarmingsindustrie, landbouwmachine-industrie, installatiebranche en nutsbedrijven.

Met ruim 70 jaar ervaring hebben wij ons ontwikkeld tot een vooraanstaande, hightech producent met een toppositie op de Europese markt.

Topkwaliteit, een flexibel productieproces en een klantgerichte werkwijze zijn de basis van onze onderneming. Daarom investeren wij voortdurend in nieuwe technologie, automatisering en de opleiding van onze medewerkers.

Nefit Industrial levert niet alleen hoogwaardige producten maar ook een veelomvattende service vanaf aanvraag en ontwerp tot toepassing van de producten in de markt. Onze dienstverlening is proactief en gebaseerd op grondige kennis van onze producten en processen. Wij zijn sterk in advies en samenwerking.

Onze Engineering is uitgerust met de modernste middelen voor ontwerp en ontwikkeling, zoals 3D CAD-systemen, software voor sterkteberekeningen en gietsimulatieprogramma’s. Met behulp van Rapid Prototyping en Rapid Tooling technieken kunnen zeer snel zicht- en functionele modellen geleverd worden.

Ook verzorgen wij de meting en keuring van de producten met de modernste middelen, zoals mechanische beproeving, roentgenonderzoek, CNC-Meetmachines, druktestapparatuur en magnetisch scheuronderzoek.

Hiertoe investeren wij voortdurend in kennis, technologie, automatisering en meettechniek.

Ook op logistiek gebied kunnen wij u een uitgebreide service aanbieden, zoals identificatie, speciale verpakkingen, just in time levering en transport.

Voor verdere informatie, zie onze Brochure Algemeen