UW PARTNER VOOR GEGOTEN PRODUCTEN EN ASSEMBLAGE

LOGISTIEK

Het gaat bij Nefit Industrial echter niet alleen om de techniek, maar om het geheel van activiteiten dat zich richt op het realiseren van de wensen van de klant.

Ook op logistiek gebied kunnen wij u een uitgebreide service aanbieden, zoals identificatie, speciale verpakkingen en transport.

Voor het efficiënt en conform de klantwensen produceren en leveren van producten is een vlekkeloze logistieke afloop essentieel.

Het beheersen van de inkoop, ontvangsten, voorraden, uitgifte, productie en expeditie gebeurt m.b.v. ons volledig geïntegreerde ERP-systeem. Hierdoor is er op elk moment voor alle afdelingen een actueel overzicht van de voorraden en de voortgang van de orders. Wij streven naar “On time” en “In full”.

Ook de interne logistieke afloop wordt voortdurend beoordeeld en geoptimaliseerd, zodat de kosten gereduceerd en de doorlooptijd verkleind wordt.

Nefit Industrial kan het complete logistieke traject rond uw producten en orders verzorgen, zoals inkoop, ontvangst, opslag, verpakking, identificatie en aflevering op het door u gespecificeerde adres.

De laatste jaren is het inkopen van samengebouwde componenten door eindproducenten een trend geworden.

Voor de toeleveringsindustrie een uitdaging om aan deze vraag te kunnen voldoen. Nefit Industrial heeft zich hierop volledig ingericht en is compleet uitgerust voor het assembleren, testen, verpakken en verzenden van producten.